VIAŢA BATE FILMUL. Povestea Oanei Furnică după 16 ani. Cum arată SALVATOAREA DIN PIPERA

06 Iun 2017 | scris de Mara Răducanu Maria Liliana Osca
VIAŢA BATE FILMUL. Povestea Oanei Furnică după 16 ani. Cum arată SALVATOAREA DIN PIPERA

16 ani. Se împlinesc fix, sâmbătă, 11 iunie 2017. 16 ani de când o ţară întreagă a vibrat în acea zi alături de inima unei tinere de 18 ani şi 40 de kilograme. Printre sutele de live-uri ale reporterilor transmise din jumătate în jumătate de oră de la locul „terorii”, printre lacrimile unor părinţi îngroziţi de situaţia în care se afla copilul lor căzut în puţ, Oana Furnică (n.r.- foto stânga) avea să oprească timpul în loc.

Momentul în care tânăra cu talie de viespe a ieşit legată cu frânghii dintr-un puţ cu diametrul de 30 de centimetri, plină de noroi, cu fetiţa în braţe, a lăsat fără răsuflare milioane de oameni. După ore întregi, Alina trăia. Coşmarul din Pipera luase sfârşit. Nu şi povestea Oanei Furnică.

Era timidă şi cu o talie de viespe. Nu ştia ce avea să-i rezerve viitorul şi nici nu ar fi bănuit vreodată că viaţa o va transforma, peste noapte, într-o mică vedetă.

După 16 ani, am găsit-o pe Oana Furnică şi am invitat-o la emisiunea „Poveşti de succes din România“ de la SMART FM 107.3. Este tot timidă şi tot subţirică. Au dispărut însă aburii celebrităţii, dar şi acele persoane care imediat după tragedie au ovaţionat-o pe Oana.

Cu bune cu rele, viaţa a mers înainte pentru „Furnica“ noastră. Trăieşte în Voluntari şi este mamă a trei copii. Îşi aminteşte perfect ziua în care a salvat-o pe Alina. Au rămas amintirile , gândurile frumoase şi promisiunile care i-au fost făcute Oanei Furnică.

Acum poate că înţelege mai bine ca niciodată ceea ce a fost în sufletul soţilor Pascariu în momentele în care au crezut că îşi vor pierde fetiţa. S-a căsătorit şi este şi ea mamă a trei copii.  De aceea, vă invităm sâmbătă de sâmbătă să ascultaţi poveştile invitaţilor noştri! Sunt ingenioşi, profesionişti, visători, deschişi şi ştiu să dăruiască necondiţionat. Poveştile lor nu sunt fantasmagorice, oricât de ireale ar părea uneori. Dimpotrivă, sunt pline de viaţă, de pasiune, dar şi de încercări interminabile şi de obstacole. Sunt reale deşi nu de puţine ori viaţa bate cu brio filmul!

Au cunoscut succesul şi s-au bucurat de el. Au cunoscut iubirea, gloria, cele mai fine acorduri ale muzicii, bucuria inimaginabilă a poveştilor scrise, binecuvântarea de a salva vieţi... V-am convins? Vă invităm să fim SMART, să fim de poveste! Pe frecvenţa 107.3, sâmbătă, ora 20.00!


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră