ULTIMUL mesaj postat de Patrick Ekeng pe WhatsApp este, pur şi simplu, cutremurător

07 Mai 2016 | scris de Mara Răducanu
ULTIMUL mesaj postat de Patrick Ekeng pe WhatsApp este, pur şi simplu, cutremurător

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la spital, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă Floreasca au încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze.

Suporterii Dinamo au aprins candele la Spitalul de Urgență Floreasca

Dinamo a jucat din minutul 70 în zece oameni, deoarece mijlocaşul camerunez Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe gazon şi şi-a pierdut cunoştinţa, fără un contact cu un adversar în prealabil. După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă, Ekeng primind îngrijiri pe gazon, iar apoi fiind transportat la spital. Ekeng fusese introdus pe gazon doar şapte minute mai devreme.

Moartea lui Ekeng se înscrie pe lista neagră a fotbaliştilor care au murit pe teren în România, printre aceştia aflându-se Cătălin Hîldan, Ştefan Vrăbioru sau Michael Klein.  La nivel mondial, decesele lui Marc Vivien Foe sau Antonio Puerta au șocat întreaga lume.

Citeşte şi:

Se putea evita tragedia? Suporterii dinamovişti acuză: "Doctoriţa mânca seminţe şi fuma!" (VIDEO)

ACUZE GRAVE după moartea lui Patrick Ekeng. Medicul lui Dinamo se apără: Ce resuscitare sa faci dacă avea puls?

Ekeng le spusese apropiaților că nu va juca în meciul din această seară

Jucătorul camerunez Patrick Ekeng, de la Dinamo, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, la Unitatea de Primiri Urgenţe, după ce s-a prăbuşit pe teren vineri în timpul meciului dintre Dinamo Bucureşti şi Viitorul Constanţa.  Jucătorul a căzut din picioare pe teren la doar șapte minute după ce a fost introdus în joc. El a fost transportat în stare de inconştienţă la spital, unde s-a încercat resuscitarea lui.

Ekeng le-ar fi spus apropiaților că nu va juca în meciul din această seară, cu Viitorul. Soția sa plecase deja spre Franța, unde locuiește familia lor, și îl aștepta acolo după finala Cupei, informează televiziunea Dolce Sport.  Pentru clubul Dinamo Bucureşti, amintirea morţii jucătorului Cătălin Hîldan este încă vie. Acesta a murit în urma unui atac cerebral, el prăbuşindu-se pe teren în timpul unui meci, în octombrie 2000.

CITEŞTE ŞI: Tragedie la Dinamo. Patrick Ekeng s-a prăbuşit pe teren şi a decedat la spital

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră