Mircea Badea, despre conferința de presă Trump - Iohannis: Principala mea grijă ar fi că teroriștii au aflat că existăm

10 Iun 2017
Mircea Badea, despre conferința de presă Trump - Iohannis: Principala mea grijă ar fi că teroriștii au aflat că existăm

Mircea Badea a comentat conferința de presă ce a urmat întrevederii dintre Klaus Iohannis și Donald Trump.

"In conferinta de presa de dupa intalnirea cu presedintele Romaniei, Donald Trump a vorbit urias majoritar despre Qatar.
La intrebarile sereistilor degizati in "jurnalisti", adusi de Iohannis pentru a-i ridica mingi la fileu, Trump a raspuns sablon. 
Principala mea grija acum ar fi ca teroristii de pe planeta au aflat ca existam. 
P.S. Totusi, mizerabila actiunea lui Iohannis de a mai arunca niste jeg peste propria tara cu ajutorul vocilor javrelor serieste", a scris Mircea Badea.

Jurnalista care a profitat de conferința de presă pentru a anunța publicul american că există corupție în România este de la Digi24. Ea l-a întrebat, aproape retoric, pe președintele Trump, dacă nu sunt puse în pericol afacerile și parteneriatul strategic, ”pentru că avem corupție în România în ciuda luptei împotriva ei”.

Președintele Trump i-a răspuns că sunt mulți investitori care merg în România și dorește ca investițiile să crească. ”Se văd progrese importante, meritați felicitări”, a spus Trump. 

De asemenea, un ziarist de la Hotnews, Cristian Pantazi, l-a întrebat pe președintele SUA ce părere are despre lupta anticorupție "care este subminată de unii politicieni, din mlaștină, de la București".

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră