Mârlanul, în trenul de Constanța. Da, există printre noi astfel de monștri!

03 Iul 2017
Mârlanul, în trenul de Constanța. Da, există printre noi astfel de monștri!

Conform Daily Business.ro îl cheamă Geo Scripcariu și a fost identificat de utilizatorii de Facebook drept personajul principal al întâmplării aiuritoare pe care o veți citi. A fost șef serviciu Comunicare la Hidroelectrica, în urma unei campanii prin care s-a urmărit să se împrospateze managementul companiei cu profesioniști din mediul privat, derulată prin intermediul firmei Pederse&Partners.".

Viața ți-i scoate în cale, din nefericire. Sunt niște personaje care ar trebui să inspire mai întâi de toate milă, pentru că nu reușesc să se simtă bine niciodată în propria piele. Dar prin comportamentul lor lipsit de orice urmă de bun-simț, de mitocănie crasă și de lipsa oricărei norme elementare de educație și bune maniere în societate, îți provoacă scârbă!

"Acesta este un monstru pe care trebuie sa-l evitati! Mai ales daca sunteti femeie!

In aceasta dimineata in trenul Intercity Constanta-Bucuresti am fost victima unei agresiuni fara precedent. Calatoream la clasa I cu fetita mea de aproape doi ani, trenul arhi plin, se vandusera bilete in picioare si multi dintre acesti oameni ocupasera culoarele cu valize, genti... era cald iar noi ne tot mutam cu caruciorul ca sa nu deranjam si mai mult. La un moment dat m-am gandit sa ii diversific activitatile Anei si sa ne apucam de colorat. In spatele meu era un scaun liber care avea in fata o masuta, asa ca m-am gandit sa schimb locul.

“Va mutati asaaaa…peste tot???", il aud pe individul din fata mea. "Am nevoie de o masuta ca sa putem colora", ii raspund. “Adica sa canti un cantecel, sa-i spui o poezie, nu poti????"“Imi cer scuze, dar nu am nevoie de sfaturi in momentul acesta”, ii raspund eu, realmente socata deja de lipsa de politete, de felul de adresare… dar raul cel mai rau urma sa vina…

“Aaaaaa…. deci esti de-aia care crede ca face un copil si e al ei???!!!!!! Nuuuu... e al societatii, nu al tau!!! Dar ce cauti singura, fara barbat, in tren???? Nu ai sot??? ?? Ii spun ca e nepoliticos iar el raspunde... "si tu esti nefututa" Se intoarce catre sotia lui si ii spune : “e de-aia care tranteste barbatilor un copil si apoi pleaca!”.

O intreb daca e mandra de sotul ei si imi raspunde ca da, ca ea pretuieste educatia…!!! (O prietena care calatorea cu noi in tren imi spune ca ii vazuse interactionand la casa de bilete, unde acest individ urla la sarmana sotie cat il tineau plamanii… deci trag concluzia ca este clar victima unei violente domestice cumplite).

Monologul a durat infinit, atat cat calatoria, si capata diverse forme, de la jigniri repetate despre “felul in care arat” pana la sfaturi despre ce trebuie sa manance copilul, cand… despre cum e lumea in Romania, despre femeile care indraznesc sa circule fara barbati…

M-am implicat in multe actiuni si am initiat chiar campanii anti violenta, anti violenta domestica, discriminare etc… pentru ca am auzit, am citit studii despre aceste fenomene, dar nu pentru ca le-am trait vreodata pe pielea mea. Azi am avut aceasta nesansa. Deci, da, exista printre noi astfel de monstri!", relatează Roxana Voloșeniuc întâmplarea absolut neverosimilă prin care a fost nevoită să treacă.

Un astfel de personaj, de o grobianitate extremă merită cunoscut, merită arătat cu degetul. Nu fiindcă-l va cuprinde vreun sentiment de remușcare și nu pentru că a lui conștință se va simți mustrată, doar el e definiția aroganței, le știe pe toate și întotdeauna și-a spus că e prea mare pentru lumea mică din jurul lui... Ci tocmai pentru a face această lume cât mai mică, un univers în care să se regăsească singur, așa cum merită. Închideți-i ușile, lumea lui să fie din ce în ce mai îngustă, să se regăsească doar el, singur!

Dat afară din platoul emisiunii Te vreau lângă mine

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră