„Beleaua“ rămâne după gratii. Cu se lăuda cel mai temut interlop din Iaşi pe interceptări

08 Apr 2016 | scris de Mara Răducanu
„Beleaua“ rămâne după gratii. Cu se lăuda cel mai temut interlop din Iaşi  pe interceptări

 

Magistraţii de la Tribunalul Iaşi au hotărât ca Adrian Corduneanu să rămână în spatele gratiilor, deşi acesta a încercat să-i convingă pe judecători că este nevinovat şi că nu l-ar fi ameninţat pe agentul de vânzări. Potrivit România TV, Corduneanu nu a reuşit să-i convingă pe judecători, astfel că a rămas în continuare în arest.

Decizia judecătorilor se bazează pe apariţia unor noi înregistrări, în care se relevă faptul că deşi Adrian Corduneanu "Beleaua" ştia că este filat, continua să îşi ameninţe victimele. "Frate, nu-i bine şi ştiu unde să-l bag să te fac franjuri şi nu are nimeni ce să-mi facă. Ştiu că sunt urmărit de poliţie, din scara vecină de la etajul 4, dar nu au ce să-mi facă", spunea Corduneanu, potrivit referatului de arestare al procurorilor, potrivit România Tv. 

Adrian Corduneanu, reţinut de procurori sub acuzaţia de şantaj 

Interlopul Adrian Corduneanu a fost reţinut de procurori sub acuzaţia de şantaj. Din locuinţa lui Adrian Corduneanu s-au ridicat banii, în jur de 35.000 de lei, consideraţi probă în dosarul de şantaj. O a doua persoană, intermediarul, a fost audiată.

Mai multe percheziţii au avut loc, sâmbătă seară, în fieful clanului Corduneanu, potrivit 7est.ro. Unul dintre lideri, Adrian Corduneanu, a fost ridicat de poliţiştii ieşeni şi dus la audieri. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore. Surse judiciare au declarat că Adrian Corduneanu este cercetat pentru şantaj asupra unui un om de afaceri. Banii au fost primiţi de Corduneanu printr-un intermediar. Întreaga sumă, în jur de 35.000 de lei, a fost găsită de anchetatori acasă la interlop.

Pe 10 martie 2016, Tribunalul Maramureş a decis în urmă cu puţin timp condamnarea la ani grei de închisoare a principalilor membri ai clanului Corduneanu. Interlopii sunt urmăriţi pentru infracţiuni de crimă organizată în dosarul trimis în instanţă încă din 2010. Aşdar, cei mai periculoși interlopi din România au fost condamnați la 153 de ani de închisoare.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră