Harrison Ford: secretul longevității carierei

14 Dec 2022
Harrison Ford: secretul longevității carierei

Harrison Ford este cunoscut pentru că luptă pentru libertatea galactică ca Han Solo în „Războiul Stelelor”, călătorește pe glob în aventuri ca „Indiana Jones” și vânează oamenii răi ca polițist în „Blade Runner”, conform Fox News.

Este unul dintre actorii cu cele mai mari încasări de la Hollywood, filmele sale încasând peste 9 miliarde de dolari în întreaga lume. În al șaselea deceniu de lucru în industria divertismentului, Ford răspunde încă o dată provocărilor – de data aceasta în rolul lui Jacob Dutton în prequelul „Yellowstone” al lui Taylor Sheridan, „1923”.

Harrison a recunoscut gama largă de distribuții și echipaj cu care a avut ocazia să lucreze de-a lungul anilor pentru că l-au ajutat să devină actorul care este astăzi. Când i s-a cerut să-și dezvăluie marele „secret” pentru a avea o carieră atât de lungă într-o industrie în continuă schimbare, Ford a spus Fox News Digital: „Alți oameni. Alți oameni care lucrează cu oameni care sunt realizați în domeniile lor”.

El a adăugat: „Vreau să spun, toți regizorii cu care am avut ocazia să lucrez a fost cu siguranță extraordinară”.

"Am fost foarte, foarte norocos. Am apărut în afaceri când industria cinematografică era atât de strâns legată de cultură și am avut o asemenea influență asupra culturii", a spus Ford. „A fost un moment foarte bun pentru industria cinematografică, iar unii dintre giganții din industria cinematografică încă lucrau. Am avut ocazia să lucrez cu oameni precum [Alan J.] Pakula și Sydney Pollack și Peter Weir și mulți alții într-o perioadă în care filmele înfloreau”.

Lista lungă de regizori premiați „ar fi putut fi suficientă”, dar Ford a insistat: „Încă îmi place să lucrez și încă îmi place să spun povești”.

Harrison a adăugat: „Taylor Sheridan este cu siguranță unul dintre acei oameni care sunt cele mai extraordinare talente ale vremurilor noastre actuale și mă distrez foarte bine făcând asta”.

Noua emisiune explorează începutul secolului al XX-lea, când „pandemiile, seceta istorică, sfârșitul prohibiției și Marea Criză afectează o lume întreagă

Ford nici măcar nu văzuse un scenariu, dar a fost captivat de ideile lui Sheridan când a acceptat să joace în serial. El a spus că una dintre „binecuvântările adevărate” a fost posibilitatea de a lucra din nou cu Dame Helen Mirren.

Mirren și Ford au lucrat împreună pentru prima dată în urmă cu aproape 40 de ani la „The Mosquito Coast”, un thriller de aventură care l-a jucat și pe regretatul actor River Phoenix și a fost bazat pe romanul lui Paul Theroux.

„1923” este cel de-al doilea spin-off al popularului serial, care urmărește viețile familiei Dutton în timp ce conduc Ranch-ul Yellowstone Dutton. Această serie se concentrează asupra familiei Dutton care a supraviețuit la începutul secolului al XX-lea, inclusiv pandemiei de gripă spaniolă, seceta istorică din America, sfârșitul prohibiției și Marea Depresiune.

Marley Shelton și James Badge Dale, care îi interpretează pe Emma Dutton și John Dutton Sr., au fost de acord că munca alături de Ford și Mirren a fost cu adevărat inspirator.

„Îl recomand cu căldură”, a spus Shelton între râsete.

„Este uimitor să vezi cât de vibranti sunt, cât de umili sunt, pasiunea lor, etica în muncă și... Marley și cu mine, suntem cei mai norocoși actori de pe planetă să mergem la lucru cu ei în fiecare zi și să luăm aceste amintiri. acasă”, a spus Dale.

Shelton a adăugat: „Este ca o clasă de master în actorie și ființă umană pentru că sunt atât de excelenți la ambele”.

Darren Mann, care îl interpretează pe Jack Dutton în programul generațional, a recunoscut că colaborarea cu Ford și Mirren „a fost un vis devenit realitate pentru mine, sincer”.

El a continuat: „Așa cum am mai spus, a trebuit să mă ciupesc pe platoul de filmare de mai multe ori ca să mă asigur că nu visez. Aceștia sunt oameni pe care i-am apreciat toată viața mea – legende. Și acum începem să împărtășim ecranul cu ei. Este atât de special. Și, totuși, ce e grozav este că știm cu toții că sunt grozavi în ceea ce fac, dar sunt oameni atât de grozavi. Asta a fost cea mai tare parte din asta, este doar să-i cunoști ca oameni și sunt atât de minunați.”

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră