UPDATE. Elena Udrea și Alina Bica, fotografiate de o turistă la o terasă, în Costa Rica

05 Mar 2018
UPDATE. Elena Udrea și Alina Bica, fotografiate de o turistă la o terasă, în Costa Rica Galerie foto (4)

Elena Udrea și Alina Bica au fost surprinse la o terasă, în Costa Rica. Fotografiile au fost făcute de o turistă, care le-a postat pe Facebook duminică seara.

Iniţial, în pagina turistei românce au fost postate două imagini cu Elena Udrea. Ulterior, un alt utilizator al reţelei de socializare Facebook a postat imagini cu Udrea şi Bica, în plus faţă de fotografiile iniţiale, tag-uind-o pe turista care a postat imaginile devenite virale. Acesta comentează, de altfel, că imaginile sunt "live, din Jaco, Costa Rica".

"Nuți, spaima Pleșcoilor, e la fel de blondă, la fel de neburtoasă și foarte departe de brațul prea scurt al legii. Live din Jacó, Costa Rica. Interesează pe cineva? Măcar să redistribuie, până ajunge la altcineva, pe care chiar îl (o) interesează. Mă urmăriți, domnule secretar de stat?", comentează cel care a postat imaginile.

În comentariile la imaginile devenite virale pe Internet, utilizatorii reţelei de socializare remarcă, la unison, faptul că nu este vizibilă sarcina gemelară despre care a vorbit Elena Udrea într-o intervenţie la Antena3, când anunţa că a plecat în vizită în Costa Rica şi că intenţionează să meargă şi în Grecia, pentru un control al sarcinii, care ar fi de şase luni deja.

Avocatul Alinei Bica a declarat recent la ICCJ că aceasta nu poate fi prezentă la instanţă pentru că are probleme medicale, care nu îi permit să vină în România.

Udrea şi Bica au mai fost fotografiate în timp ce erau la cumpărături la Paris în februarie 2014, imaginile fiind făcute publice în octombrie 2014 de un site care a dispărut imediat după ce fotografiile au fost preluate în presă. De asemenea, erau prezentate documente de cazare a celor două la un hotel din Paris, reaminteşte news.ro.

UPDATE

La mai puţin de trei ore de la postarea imaginilor cu Elena Udrea şi Alina Bica în Costa Rica, Udrea a reacţionat în pagina sa de Facebook.

Iată mesajul postat de aceasta, însoţit chiar de imaginile postate de turista româncă din Costa Rica.

"In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului. 
Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici", a scris Elena Udrea în pagina sa.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră