Trupa Taxi a luat o DECIZIE. Ce se va întâmpla cu clipul piesei „Despre smerenie“

13 Apr 2016 | scris de Mara Răducanu
Trupa Taxi a luat o DECIZIE. Ce se va întâmpla cu clipul piesei „Despre smerenie“


„Respectăm decizia domnului Grigore Leșe de a se retrage din videoclipul „Despre smerenie". Drept care retragem videoclipul de pe YouTube. Vom reveni - după Paște - cu o variantă în care domnul Leșe nu va mai fi inclus. Dorim să vă asigurăm că nu ne retragem, nu ne răzgândim. Credem cu tărie în „Despre smerenie" și vom reveni - cu siguranță - cu noua variantă a videoclipului. Vă mulțumim!“ “, este explicaţia dată pe pagina de Facebook a formaţiei. 

Ce a declarat maestrul Grigore Leşe 

Maestrul Grigore Leșe a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a filmat cu drag și s-a retras tot cu drag. „Am fost și am filmat clipul cu drag, am renunțat la clip tot cu drag. Nu mai am ce comenta, s-a comentat prea mult. Dacă am fi scris o simfonie în România, nu s-ar fi comentat atâta. Trebuie să fim serioși. S-a vrut ceva, am înțeles ceva, fiecare a luat din clip ce a vrut. Eu nu sunt nici teolog, nici politician, să comentez despre Catedrală, despre ierarhi. Eu m-am dus cu tot dragul. Când am văzut despre ce este vorba, am decis să mă retrag. Cred că toată povestea asta cu actul artistic al lui Dan Teodorescu poate să meargă înainte și fără Grigore Leșe”, a explicat artistul.

Trupa Taxi a lansat pe 7 aprilie un videoclip despre smerenie, împreună cu "prieteni" faimoşi, adică mai multe celebrităţi din România. Melodia pledează pentru modestia creştină, în care vedetele repetă pe rând "Dumnezeu preferă lemnul si spaţiile mici".

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră