Cum arată Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române

20 Iul 2020
Cum arată Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române

Grădinița Buna Vestire a Patriarhiei Române a făcut publice imagini cu sălile și facilitățile sale. Copiii vor beneficia de două curți și două terase în aer liber, unde vor putea desfășura activități în siguranță, relatează basilica.ro.

Grădinița este nouă și se deschide la 1 septembrie 2020, a anunțat prof. Daniela Ciofu, director administrativ. Pentru grupa mică și mijlocie există deja solicitări de înscriere.

Clădirea instituției este complet renovată, cu camere spațioase și ferestre mari, pentru a le permite copiilor să beneficieze cât mai mult timp de lumină naturală în interior.

Sălile mari beneficiază de multă lumină naturală. Foto credit: Facebook / Grădinița Buna Vestire

Clădirea, situată în apropierea Parcului Carol din Capitală, pe Strada Episcop Chesarie nr. 9, este dotată cu cabinet medical, vestiar, sălile de activități și de somn, sălile de joacă și de sport, paraclis şi, la etaj, două terase deschise pentru activități sigure în aer liber.

Hrana copiilor va fi oferită de un serviciu specializat care folosește produse naturale și pe cât posibil românești, iar meniul va fi avizat de nutriționist.

Sala de mese beneficiază de cea mai multă lumină naturală. Foto credit: Facebook / Grădinița Buna Vestire

Grădinița este organizată pentru a respecta toate prevederile de protecție sanitară, cu triaj la intrare, circuite separate de intrare și ieșire, astfel încât copiii și părinții să fie în siguranță. În clădire va funcționa și un after-school.

Sala pentru after-school, unde școlarii își pot face temele și pot beneficia de activități extrașcolare. Foto credit: Facebook / Grădinița Buna Vestire

Mai multe informații se găsesc pe pagina de Facebook a Grădiniței Buna Vestire sau pe site-ul acesteia: gradinitabunavestire.ro.

Foto credit: Facebook / Grădinița Buna Vestire

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră