Cristoiu: Ordinul privind difuzarea Imnului Național ”va rămîne în Istoria imbecilității vesele din postdecembrism”

30 Mar 2020 | scris de M.C.
Cristoiu: Ordinul privind difuzarea Imnului Național ”va rămîne în Istoria imbecilității vesele din postdecembrism”

Jurnalistul Ion Cristoiu nimicește dispoziția prin care ministrul de Interne Marcel Vela le-a cerut polițiștilor să difuzeze imnul național de două ori pe zi, din autospecialele de poliție, de două ori pe zi.

"Nu trebuie prea mare perspicacitate pentru a sesiza că principala, uriașa problemă din administrarea Crizei în România constă în brambureala absolută. Nu numai de organizare, dar și de comunicare.

Duminică, 29 martie 2020, seara, a avut loc o conferință de presă condusă de Marcel Vela, ministrul de Interne. Distinsul e demult un personaj comic al României. Un fel de Svejk al regimului Klaus Iohannis. Ordinul semnat de el prin care Poliția în loc să prindă infractorii stă în poziție de drepți timp de cîntarea a trei strofe din Imnul național va rămîne în Istoria imbecilității vesele din postdecembrism. La concurență cu o altă măsură, luată de același baron local proțăpit în funcția de ministru:
Sfințirea de către un sobor de preoți a biroului în care stă el în fund ca ministru pe motiv c-a fost biroul lui Ceaușescu.

Ar fi stîrnit rîsul o asemenea măsură și la ministrul de Interne imediat după Căderea lui Ceaușescu, d-apoi la unul care avea înainte mulți alți posesori de fotoliu ministerial. Ar fi fost normal să fie prezent la conferință și ministrul Sănătății", scrie Cristoiu pe blogul său.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră