Cristian Boureanu, filmat cum îşi târăşte fiica pe asfalt. Cum îşi explică gestul fostul deputat (VIDEO)

17 Sep 2016 | scris de Veronica Micu
Cristian Boureanu, filmat cum îşi târăşte fiica pe asfalt. Cum îşi explică gestul fostul deputat (VIDEO)

Ioana Boureanu a încercat să fugă de tatăl ei, însă acesta a reuşit să o prindă cu ajutorul unui bodyguard şi a unchiului fetei. 

Fostul politician şi garda sa de corp au târât-o apoi pe tânără spre maşină, tragând-o de mâini.

VEZI AICI IMAGINILE

Fostul deputat a confirmat că a recurs la forţă pentru a-şi lua fiica de pe străzi şi a spus că-şi asumă întregul incident.

"Am declarat la poliţie, am încercat să o iau acasă. Am ridicat-o, am târât-o, n-am nimic de comentat. Deci, decât să te târască părinţii acasă, mai bine să te lase să bei pe marginea drumului. Dacă asta e concepţia statului român, e superb, n-am niciun fel de problemă. Eu nu sunt de acord cu ea şi îmi asum", a declarat Cristian Boureanu la Antena 1.

Incidentul a avut loc luni, înainte ca fostul deputat şi fiica sa să fie duşi la poliţie. În jurul orei 13:00, la 112 s-a sesizat că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânără într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție care au constatat că incidentul ar fi fost declanșat de plecarea minorei de la domiciliu.

Surse judiciare au declarat că Poliția s-a autosesizat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale.

Cercetările se vor desfășura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. De asemenea, a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 1.

Din primele informații a reieșit că Boureanu nu ar fi depus anterior o sesizare cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale.

__________________________________________

Ce mai puteţi citi pe miscareaderezistenta.ro:

PREMIERĂ EXCEPŢIONALĂ. Doi delfini din Marea Neagră au fost înregistraţi purtând o conversaţie! (VIDEO)

Laureat Nobel: Germania ar trebui să părăsească UE!

Cioloș, către părinţi: Şcoala nu are acest drept. Trimiteţi-i la ministrul Educaţiei pe cei care vă cer asta!

Iulie şi august 2016, cele mai călduroase luni înregistrate vreodată! AVERTISMENTUL specialiştilor

Carmen Iohannis, pusă pe distracție la Media Music Awards. Prima Doamnă a petrecut până la miezul nopții, cu Voltaj și Smiley (VIDEO)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră