Bilete de tren la jumătate de preţ pe anumite rute, pentru zilele de 14 şi 24 februarie

11 Feb 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Bilete de tren la jumătate de preţ pe anumite rute, pentru zilele de 14 şi 24 februarie Galerie foto (2)

CFR Călători pune în vânzare bilete de tren la jumătate de preţ pe anumite rute, în luna iubirii, pentru zilele de 14 şi 24 februarie, când sunt sărbătorite Valentine’s Day şi, respectiv, Dragobetele.

Prin oferta „Plimbaţi-vă în doi!! Jumătate tu, jumătate noi!”, reducerea este de 50% din tariful biletului întreg și se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeași rută, în aceeași zi. În plus, îndrăgostiţii curajoși pot să-și surprindă partenerul cu o declarație de dragoste la megafonul din Gara de Nord București, se arată într-un comunicat postat în pagina CFR Călători.

Oferta este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţii şi doar la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător.

Aşadar, cuplurile sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să-şi declare public iubirea la megafonul din Gara de Nord București și să călătorească în doi, cu un singur bilet.

Cei hotărâţi pot face chiar şi cereri în căsătorie. Mesajele/ declaraţiile în direct vor fi reunite într-o galerie a iubirii pe pagina Facebook CFR Călători.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră