Băsescu, aproape virgin în ceea ce o privește pe Kovesi: Ar trebui încătuşată şi trimisă la beci, acolo unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi!

19 Iun 2017
Băsescu, aproape virgin în ceea ce o privește pe Kovesi: Ar trebui încătuşată şi trimisă la beci, acolo unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi!

Traian Băsescu, fost preşedinte. cel care a numit-o pe Laura Codruța Kovesi de trei ori în funcție - Procuror-general sau șef la DNA,  a comentat la România TV, extrem de revoltat cum că că oamenii politici sunt ţinte pentru şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, şi că aceasta ar trebui încătuşată şi trimisă la beci, acolo unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi. E clar, Băsescu are o pierdere de memorie, probabil iremediabilă....

"Această înregistrare îmi confirmă un lucru, şi anume că oamenii politici sunt ţinte pentru doamna Kovesi. Am văzut afirmaţia hai să îl reducem pe primul ministru, e vorba de Grindeanu, am văzut afirmaţia că are nevoie de 3-4 miniştri, pentru că astea-s de răsunet, am văzut afirmaţia că hai să ieşim cu ceva şi hai ieşiţi cu Udrea, Ioana Băsescu. (...) Deci sunt canalele controlate care execută politicieni. (...) OUG 13 nu este singurul dosar în care doamna Kovesi s-a implicat direct, să controleze şi să aprobe tot ce trebuie ca să se ajungă la ţintă. Mai sunt dosare, eu mai ştiu cel puţin unul. (...) Femeia asta trebuie arestată pe loc. Trebuie încătuşată, trimisă la beci, unde a trimis atâţia oameni nevinovaţi, şi pe urmă procurorii care au fost obligaţi să facă dosare să vină martori. Au stat zeci de oameni politici importanţi în beciuri, pentru că doamna avea nevoie să iasă cu dosare răsunătoare”, a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus că s-a „păcălit” atunci când a numit-o pe Laura Codruţa Kovesi la şefia DNA şi că „drama” este că şi președintele Klaus Iohannis i-a prelungit mandatul.

Traian Băsescu a mai afirmat că şefa DNA „sacrifică destine pentru propria ei glorie” şi că în interiorul DNA sunt procurori care încep să se revolte şi că „s-au săturat să mai facă dosare la comandă”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră