UPDATE. Ana Birchall, PRIMUL MESAJ după ce a fost numită interimar la Justiţie

10 Feb 2017 | scris de Mara Răducanu
UPDATE. Ana Birchall, PRIMUL MESAJ după ce a fost numită interimar la Justiţie

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul prin care o desemnează pe Ana Birchall ministru interimar al Justiţiei, precum şi decretul de vacantare a acestui post după demisia lui Florin Iordache.

Propusă joi de premier ca interimar la Ministerul Justiţiei, Ana Birchall a reacţionat printr-un mesaj pe Facebook. Ea le mulţumeşte celor care au avut încredere să o desemneze pentru acest post: premierul, preşedinţii coaliţiei şi toţi colegii din PSD şi ALDE. 

„Îi mulțumesc premierului, preşedinţilor coaliţiei de guvernare, precum și colegelor și colegilor mei din PSD şi ALDE pentru încrederea cu care m-au învestit, înțelegând totodată responsabilitatea imensă pe care o presupune portofoliul Justiției”, scrie Ana Birchall într-un mesaj pe Facebook.

„Voi face tot ceea ce îmi stă în putință pentru a îndeplini acest mandat cu profesionalism, seriozitate și echilibru. Îmi doresc ca alături de instituțiile care au atribuții și responsabilități în acest domeniu, de reprezentanți ai societății civile și mass media, precum și printr-un dialog transparent cu partenerii noștri externi să putem asigura bunul mers al Justiției, ca o premisă fundamentală a unei democrații consolidate”, adaugă Ana Birchall, după ce a fost propusă ca interimar pentru postul de ministru al Justiţiei.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră