Duminica, vremea va fi instabila in zona montana

07 Mai 2015
Duminica, vremea va fi instabila in zona montana
Daca va planuiti o iesire la munte in week-end-ul ce urmeaza trebuie sa tineti cont de faptul ca numai vineri si sambata sunt sanse sa aveti parte de vreme frumoasa.

Maine, vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, însã dupã-amiaza şi în prima parte a nopţii, în Carpaţii Meridionali şi Orientali vor fi înnorãri temporare şi pe spaţii restrânse averse posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative faţã de intervalul anterior.

Sambata, vremea se va menţine în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în special dupã-amiaza şi în prima parte a nopţii şi pe arii restrânse se vor semnala averse şi posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura aerului va fi în creştere uşoarã.

Duminica, vremea va fi în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente dupã-amiaza şi în prima parte a nopţii, iar izolat se pot cumula cantitãţi de apã mai însemnate. Variaţiile temperaturii aerului vor fi nesemnificative.

Alte stiri din Vremea

Ultima oră