Zidane, despre meciul cu Napoli: Joc mare iar rezultatul este corect

16 Feb 2017 | scris de Radu Popescu
Zidane, despre meciul cu Napoli: Joc mare iar rezultatul este corect

Antrenorul echipei de fotbal Real Madrid, francezul Zinedine Zidane, a apreciat că jucătorii săi au făcut un meci mare cu Napoli, iar victoria cu scorul de 3-1 este una meritată,scrie agerpres.ro.
 

''Am făcut o joc mare, nu știu dacă este cel mai bun meci din ultima perioadă, dar am reușit un început foarte bun. Păcat pentru golul marcat de Napoli, dar am corectat lucrurile, am marcat și noi, am întors soarta meciului și cred că rezultatul este unul corect'', a declarat Zidane la conferința de presă de după meci, potrivit site-ului UEFA.

''Vom merge în retur pe un teren dificil, unde vom suferi și consideră că este încă un duel deschis. Trebuie să mergem acolo și să tranșăm situația, având acesta avantaj de 3-1'', a subliniat fostul campion mondial.

Zidane l-a lăudat și pe Kroos, care ''are capacitatea de a alerga mult, atât în defensivă, cât și în atac. Are picioare extraordinare și poate marca din orice poziție''.

Real Madrid, deținătoarea trofeului, a luat o opțiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe teren propriu, după ce a dispus de Napoli cu scorul de 3-1 (1-1), în prima manșă a optimilor.

Oaspeții, fără fundașul român Vlad Chiricheș pe foaia oficială, au deschis scorul prin Lorenzo Insigne (8), dar Real a întors scorul prin golurile înscrise de Karim Benzema (18), Toni Kroos (49) și Casemiro (54).

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră