Real Madrid- favorită în confruntarea cu Manchester City

26 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Real Madrid- favorită în confruntarea cu Manchester City

Azi are loc prima semifinala a Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Real Madrid. De departe ,favorită este Real Madrid aflată în creştere de formă şi cu mari speranţe că va caştiga titlul.Lotul e complet,iar Benzema şi Ronaldo,accidentaţi săptămâna trecuta s-au refăcut şi vor putea evolua la Manchester. Zidane e optimist,declară că echipa are în ultimul timp evolutţi bune şi speră că va obţine un rezultat bun în perspectiva returului de la Madrid.
Întâlnirea din această seara reediteaza confruntarea din 2012, tot în liga Campionilor, dar în grupe când Real a câştigat acasa cu 3-2 şi a facut 1-1 la Manchester.

De cealalată parte, City ,în premiera în semifinalele Ligii Campionilor, speră să dea lovitura şi să ajungă la Milano,acolo unde se va juca finala. Se bazează pe Aguerro dar mai ale pe De Bruyne.

Antrenorul Manuel Pellegrini speră să câştige mai ales ca e vorba de Real Madrid,club de la care a fost forţat să plece acum câţiva ani. Dar mai există şi o altă ambiţie a sa ,de a demonstra patronilor echipei că au facut o greşeală când au decis ca din sezonul viitor noul antrenor al lui City va fi Guardiola.

Alte stiri din Sport

Ultima oră