Venus Williams, implicată într-un accident de maşină mortal

30 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Venus Williams, implicată într-un accident de maşină mortal

Starul de tenis american, Venus Williams, a fost implicat într-un accident de maşină care a provocat moartea unui bărbat în vârstă de 78 de ani, relatează BBC.

Un purtător de cuvânt al Poliţiei Palm Beach Gardens din Florida a confirmat pentru BBC că anchetează un accident fatal în care este implicată câştigătoarea de Grand Slam.

După accident, produs pe 9 iunie, un bărbat a fost dus la spital, unde a murit după două săptămâni din cauza rănilor, a spus acesta. Poliţia crede că accidentul s-a produs din vina sportivei, dar avocatul ei susţine că nu. Venus Williams nu a fost citată sau pusă sub acuzare.

Bărbatul decedat, Jerome Barson, mergea cu maşina împreună cu soţia sa, care se afla la volan, iar accidentul a avut loc într-o intersecţie.

Maşina sportivei le-a tăiat brusc calea şi nu a mai putut să evite coliziunea din cauza traficului aglomerat, conform declaraţiilor martorilor, cuprinse ntr-un raport al poliţiei, obţinut de US media.

Soţia lui Jerome Barson a fost dusă şi ea la spital, dar a supravieţuit.  "Venus Williams este de vină pentru că nu a acordat prioritate de dreapta celuilalt şofer", se arată în raport, precizându-se că nu există alţi factori care să fi dus la producerea accidentului cum ar fi consumul de droguri, de alcool, vorbitul sau distragerea atenţiei de telefonul mobil.

Sportiva de 37 de ani, de şapte ori câştigătoare de Grand Slam, a declarat poliţiştilor că nu a văzut maşina cuplului Barson şi că nu avea viteză.

Avocatul lui Venus Williams,  Malcolm Cunningham, a declarat la CNN că sportiva a pătruns în intersecţie pe culoarea verde. El a susţinut că raportul poliţiei arată că sportiva mergea cu o viteză de 5mph când maşina lui Barson a intrat în a ei.

"Autorităţile nu au înştiinţat-o pe Venus Williams  cu vreo citaţie sau de încălcarea legii circulaţiei. A fost un accident nefericit, iar Venus Williams a transmis cele mai sincere condoleanţa familiei îndoliate", a mai spus avocatul.

Săptămâna viitoare, Venus Williams va juca în turneul de tenis de pe Wimbledon, Londra.

Alte stiri din Sport

Ultima oră