Unul dintre ucigașii handbalistului Marian Cozma a făcut infarct în închisoare

17 Noi 2015 | scris de Istvan Deak
Unul dintre ucigașii handbalistului Marian Cozma a făcut infarct în închisoare

Portalul Bors Online anunță că unul dintre ucigașii lui Marian Cozma, Ivan Sztojka, a suferit un infarct în celula în care se află încarcerat. Bărbatul a supraviețuit, însă starea sa de sănătate este gravă, susțin rudele sale.

“Nici iarba nu mai crește în preajma casei noastre de când s-a întâmplat această tragedie. A fost doar o coincidență nefericită că Sztojka s-a aflat acolo în acea noapte”, acuză o rudă apropiată de-ale lui Sztojka.

“Ivan a mai fost implicat în scandaluri mai mici, dar nimeni nu se gândea că va ajunge aici. Și-a distrus sănătatea în închisoare. Nu suportă detenția. A suferit un infarct și de atunci trebuie să ia un pumn de medicamente în fiecare zi.

Este cu nervii la pământ. A ajuns o epavă umană și mai sunt atâția ani de stat. Noi suntem săraci. Mama lui strânge castane în fiecare zi, ca să adune câțiva forinți”, spune bărbatul, stând rezemat de un Mercedes.

Ivan Sztojka este condamnat la 13 de ani închisoare. Handbalistul român Marian Cozma, alintat de cunoscuţi „Păsărilă”, a fost înjunghiat mortal, în dimineaţa zilei de 8 februarie 2009, în localul Patriota din Veszprem, Ungaria, în timp ce petrecea, în linişte, împreună cu colegii de echipă. (Istvan Deak)

Alte stiri din Sport

Ultima oră