Ultimul meci pentru Costel Gâlcă

29 Apr 2015
Ultimul meci pentru Costel Gâlcă
Steaua si ASA Tg. Mures se vor duela in aceasta seara, cu incepere de la ora 21:30, in cel mai important meci al sezonului. Cele doua formatii sunt despartite de numai un punct in clasamentul Ligii I, iar cine se va impune in partida de pe Arena Nationala va lua o optiune serioasa pentru castigarea campionatului.

Ardelenii reprezinta revelatia intrecerii interne si se afla pe primul loc in clasamentul returului. Pentru stelisti, presiunea este uriasa. Gigi Becali nu mai are puterea financiara din urma cu cativa ani de zile, astfel ca ratarea castigarii campionatului ar putea face ca Steaua sa ajunga in aceeasi situatie ca Dinamo si Rapid. Pana atunci este insa cale lunga.

O victorie a celor de la Tg. Mures in Capitala i-ar duce pe elevii lui Liviu Ciubotariu pe primul loc in clasamentul Ligii I, iar finalul de sezon va fi unul mai aprins ca niciodata. In plus, antrenorul Stelei, Costel Galca, ar urma sa fie inlocuit imediat dupa meci. Evident, Gigi Becali nu se gandeste la nimeni altcineva decat la Laurentiu Reghecampf, omul care a fost in stare sa asigure linistea la echipa atata timp cat finantatorul a fost inchis.

Alte stiri din Sport

Ultima oră