Guardiola, despre meciul Barcelona-FC Bayern:”Messi este imposibil de oprit”

06 Mai 2015
Guardiola, despre meciul Barcelona-FC Bayern:”Messi este imposibil de oprit”
FC Barcelona se va confrunta miercuri, în turul semifinalei Ligii Campionilor cu FC Bayern. Antrenorul nemţilor, Pep Guardiola, care a făcut istorie pe Camp Nou, a declarat, înaintea meciului, că principalul său motiv de teamă este jucătorul Lionel Messi, căci “este imposibil să-l opreşti”, în forma sa actuală, scrie 20minutes.fr.

“Dacă joacă la nivelul maxim, nu există niciun fundaş care să îl poată opri pe Messi. Este imposibil. La ce a arătat în ultimele luni, niciun sistem şi niciun antrenor nu îl poate opri. Este prea puternic. Trebuie să jucăm aproape unii de ceilalţi şi să avem posesia. Sunt puţine sisteme de joc care pot controla talentul. Ştiţi care este părerea mea despre acest club”, a declarat tehnicianul bavarezilor.

Bayern este cea mai ofensivă echipă din acest sezon al competiţiei: a marcat deja 30 de goluri, faţă de cele 22 ale grupării „blaugrana”.

Leo Messi a vorbit şi el despre meci și despre duelul în premieră cu Pep Guardiola.

„Partida ne motivează, pentru că este o semifinală de UEFA Champions League. Ne dorim foarte mult să fim în finală, dar încă nu ne gândim până acolo. Este un moment foarte important. Avem norocul de a ne lupta pentru toate trofeele și putem să ne îndeplinim toate obiectivele. Întâlnim o echipă extraodinară. Indiferent de cine lipsește de la ei, au alți jucători de valoare și cu experiență la acest nivel. Bayern este o echipă puternică. Și eu și colegii mei suntem nerăbdători. Vom vedea cum ne vom descurca. Va fi un meci diferit față de semifinala din 2013. Suntem obligați să dăm totul pentru a ajunge în finală. Pep Guardiola ne cunoaște foarte bine pe toți, nu doar pe mine. Știe tot ce înseamnă Barcelona. Nu este nici un avantaj. Și noi îl cunoaștem pe el și stilul lui de joc. De când am plecat de aici nu am mai vorbit cu el. Am avut o relație foarte bună cu el, dar nu am mai ținut legătura”, a spus Messi.(M.C)

       

Alte stiri din Sport

Ultima oră