Tiger Woods a strâns 20 de milioane de dolari în scopuri caritabile

25 Mai 2020 | scris de A.A.
Tiger Woods a strâns 20 de milioane de dolari în scopuri caritabile

Tiger Wood, Phil Michelson și două vedete NFL Peyton Manning și Rom Brady au luat parte la un meci de golf la dublu în cadrul unui eveniment caritabil televizat, precizează AFP.

Tiger Woods se află în perioada de recuperare în urma intervenției chirurgicale pe care a suferit-o precizând că nu prezintă forma fizică dinainte, dar este pregătit pentru reluarea turneelor internaționale de golf.

Celebrul jucător de 44 de ani a declarat că a profitat de perioada pandemiei pentru a intra în forma fizică necesară reluării competițiilor.

Woods a precizat că situația actuală este interesantă, ținând cont că marea majoritate a jocurilor erau programate în perioada aprilie-iulie, iar noul sezon se poate relua de abia în toamnă.

Echipa Woods-Mickelson s-au luptat pe terenul de golf cu două staruri NFL în cadrul unei gale caritabile organizate de un post de televiziune și au reușit să strângă 20 de milioane de dolari ce vor fi folosiți pentru a elimina efectele devastatoare ale pandemiei.

Evenimentul din această duminică a replicat un eveniment din 2019 organizat în Las Vegas tot cu scopuri caritabile, dar a marcat și reîntoarcerea pe teren a celor două staruri PGA.

Woods a declarat că pauza impusă de pandemiei l-a ajutat că-și refacă forma fizică urmând o rutină zilnică strictă.

”A fost foarte plăcut să-mi petrec atât de mult timp acasă. Am putut să intru într-o rutină zilnică ce mi-a permis să-mi revin într-o formă fizică foarte bună. În timpul pandemiei, toți am încercat să stăm cât mai mult acasă. Am profitat de această perioadă pentru a-mi petrece mai mult timp alături de copiii mei. Ne-am distrat împreună în fiecare zi. Nu am jucat atât de mult tenis în viața mea.”, declară Woods.

Show-ul caritabil a fost completat de conversații savuroase, cei patru jucători tachinându-se cu fiecare lovitură de crosă.

Alte stiri din Sport

Ultima oră