Tensiune la Barcelona. Clubul dă de înţeles că nu are bani să-l plătească pe Messi

13 Ian 2017 | scris de Radu Popescu
Tensiune la Barcelona. Clubul dă de înţeles că nu are bani să-l plătească pe Messi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilele trecute Oscar Grau,directorul executiv al Barcelonei,a făcut o declqaraţie care a stîrnit multe reacţii. Referindu-se la negocierea prelungirii contractului lui Messi el a dat de înţeles că sunt ceva probleme. „ Trebuie să dăm dovadă de bun simţ şi să ne păstrăm calmul. Barcelona nu poate acorda salariilor mai mult de 70% din buget” a spus Grau,o aluzie la faptul că argentinianul ar avea pretenţii financiare prea mari.

 

Declaraţia lui a starnit reacţii atît în rîndul fanilor cît şi în rîndul jucătorilor.” Aici nu este vorba de bun simţ ci de reînnoirea contractului lui Messi „a declarat Luis Suarez. A intervenit şi Luis Enrique care, după după meciul cu Bilbao, a declarat că Messi” este este cel mai decisiv jucător din istoria fotbalului”.

 

Se mai ştie că în astfel de situaţii decarul Barcelonei nu-şi exprimă în mod public nemulţumirea dar în cazul de faţă argentinianul a amînat începerea negocirilor.

 

Cert este,speculează presa spaniolă, mai multe cluburi şi-au exprimat dorinţa de a începe discuţiile cu starul argentinian.

 

În ultimul an salariile marilor jucători de fotbal de la cluburile europene au fost bulversate de ofertele spectaculoase venite de la cluburile din China. Evident că,deocamdată, Messi nu-şi pune problema de a juca acolo dar există cluburi europene-City, United, PSG-care pot face oferte financiare mult mai mari decît Barcelona.

 

În plus, aceste cluburi au şi capacitatea de a avea echipe care să vizeze marea performanţă, aşa cum îşi doreşte Messi.

 

Deocamdată,presa engleză scrie că Manchester City este gata să-i ofere lui Messi un salariu de 1 milion de euro pe săptămînă.Adică 48 de milioane de euro pe an.

Alte stiri din Sport

Ultima oră