Şumudică spune un adevăr crunt

13 Feb 2016 | scris de Sorin Anghel
Şumudică spune un adevăr crunt


La finalul partidei de pe malul Dunării, antrenorul gazdelor, Marius Şumudică s-a arătat totuşi mulţumit. "Am întâlnit o echipa cu calitate. Sînt bucuros că am reuşit să găsim soluţii, chiar dacă ne-au lipsit jucători importanţi. Sînt un pic supărat, pentru că ei au ajuns de două ori la poartă noastră şi ne-au dat două goluri. Eu zic că am dominat partida şi am avut mai multe ocazii. I-am zis arbitrului Rusandu că de fiecare dată când mă arbitrează pierd sau fac egal. Boldrin e un jucător pe care l-a refuzat Chiajna spunând că e un jucător de sală sau de plajă. Dar el face diferenţa! Toată lumea spunea că echipa care produce fotbal, Viitorul, va face legea. Uitaţi-va că nu e chiar aşa. E dificil! Mă bucur că noi am reuşit să întoarcem azi rezultatul", a spus tehnicianul liderului.


Asupra lui Marius Şumudică planează suspiciuni potrivit cărora ar fi pariat sume importante de bani. Faptele sale nu ar fi însă de dată recentă. Antrenorul giurgiuvenilor a venit însă cu o nouă declarație explozivă. “Peste 80% din Liga 1, fie că e vorba de jucători sau de antrenori sau conducători, pariază”.


În ultimele luni, printre persoanele din fotbal care au fost prinse jucând la pariuri se numără Dinu Gheorghe, conducător ultima oară chiar la Astra Giurgiu, şi Mihai Costea, proaspăt transferat în Asia. Toată lumea ştie că fotbaliştii, antrenorii şi conducătorii joacă la pariuri. De ce fac asta? Pentru că au ponturi, ştiu de meciuri trucate care în competiţiile în care activează, dar şi pentru că cei care patronează echipele şi-au făcut o obişnuinţă din a uita să plătească la timp salariile.

Alte stiri din Sport

Ultima oră