Suma salariilor jucătorilor Astrei este mai mica decât salariul săptămânal al lui Payet

26 Aug 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Suma salariilor jucătorilor Astrei este mai mica decât salariul săptămânal al lui Payet

The Telegraph a ajuns la concluzia că suma salariilor lunare ale jucătorilor Astrei Giurgiu, 130.000 de euro (111.000 de lire sterline), este mai mică decât câştigul săptămânal al vedetei formaţiei West Ham United, francezul Dimitri Payet - 125.000 de lire sterline (146.000 de euro),scrie news.ro.
Antrenorul Marius Şumudică le-a spus jurnaliştilor britanici, la conferinţa de presă organziată după meciul câştigat, joi, la Londra cu West Ham United, că fotbaliştii săi câştigă 130.000 de euro în total pe lună.
"Ca să înţelegeţi ce jucători conduc, jucătorii mei, tot lotul de 25 de jucători, câştigă 130.000 de euro, toţi la un loc. Cred că e o bună performanţă cu banii ăştia", a declarat Şumudică.
The Telegraph a comparat această sumă cu salariul lu Payet.
"Bucuros, Şumudică a pus înfrângerea provocată echipei West Ham în context şi a dezvăluit că întreaga notă de plată a salariilor jucătorilor săi este de 130.000 de euro (111.000 de lire sterline) pe lună. Sau, ca să spune altfel, ceva mai puţin decât câştigă Dimitri Payet într-o săptămână", a scris sursa citată.
Antrenorul Slaven Bilici nu l-a folosit pe Payet în dubla cu Astra.
Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în grupele Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa engleză West Ham United, în manşa secundă a play-off-ului competiţiei. Acesta este al doilea an consecutiv în care Astra o elimină pe West Ham, după ce în 2015 s-a impus în turul trei preliminar în faţa englezilor.
Golul a fost marcat de Teixeira, în minutul 45. În tur, la Giurgiu, scorul a fost 1-1.

Alte stiri din Sport

Ultima oră