Accident la Piteşti. Al doilea în şase zile!

27 Feb 2016 | scris de Sorin Anghel
Accident la Piteşti. Al doilea în şase zile!

Steaua Bucureşti n-a fost în stare să o învingă nici pe CSMS Iaşi, în Liga I la fotbal.


Mirel Rădoi a fost dat afară de la Steaua din cauza faptului că n-a avut rezultate. N-a avut însă nici parte de sprijin din partea lui Gigi Becali. În vara, campioana s-a cârpit cu câţiva jucători şi a ajuns să rateze şi orice obiectiv pe plan internaţional. Spre finalul sezonului de toamna, Laurenţiu Reghecampf a preluat conducerea tehnică şi a promis că va face şi va drege.

În pauză de iarnă au fost aduşi jucători importanţi, deloc puţini şi deloc ieftini. Efectele? Steliştii au strâns patru puncte în primele trei meciuri din 2016 şi se dovedeşte că nu lipsa de valoare a tehnicianului Mirel Rădoi a fost cauza rezultatelor din prima parte a sezonului.


După 2-0 cu Chiajna, Steaua şi-a luat-o rău în freza de la FC Voluntari. Ilfovenii s-au impus cu 3-1 în faţă echipei campioane, reuşind astfel cea mai importantă victorie din istoria clubului condus de către Dumitru Dragomir. Antrenorul steliştilor a spus atunci că a fost doar un accident. Numai că “isprava” de la începutul acestei săptămâni s-a repetat şi astăzi. Echipa campioană a jucat pe teren propriu, la Piteşti, cu CSMS Iaşi. Scor final? 1-1! Jalnic! Rezultatul nu ajută nici una dintre cele două tabere. Steliştii pierd teren în lupta pentru titlu, în vreme ce moldovenii au ratat prezenţa în play-off.

Alte stiri din Sport

Ultima oră