N-are Manchester United jucător cum are Gigi Becali la Steaua

25 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
N-are Manchester United jucător cum are Gigi Becali la Steaua

Lista ziariştilor francezi este făcută publică în ordinea inversă a valorii şi a început cu Anthony Martial, de la Manchester United, şi a continuat cu William Carvalho, de la Sporting Lisabona, Ricardo Rodriguez, de la Vfl Wolfsburg, şi John Guidetti, de la Celta Vigo. Astăzi, surpriză! A venit rândul lui Nicuşor Stanciu, de la Steaua, să se bucure de atenţia celor de la France Football.

“Nicuşor Stanciu se află la cel de-al treilea sezon în care evoluează pentru Steaua Bucureşti. În acest an, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani a jucat 27 de meciuri în Liga I, unde a reuşit 12 goluri şi 10 pase decisive. Clubul său este în cursa pentru titlu, în spatele Astrei Ploieşti. Dublu campion cu Steaua, Stanciu mai are în palmares Supercupa României, în 2014, şi Cupa României, în 2015. Nicuşor Stanciu este un nou venit la echipa naţională. Tânărul mijlocaş a jucat primele două meciuri pentru România împotriva Lituaniei şi a Spaniei în luna martie. Stanciu a înscris la prima sa apariţie în tricoul echipei naţionale. Playmaker-ul a fost apoi titularizat de Anghel Iordănescu contra Spaniei, micuţul mijlocaş fiind unul dintre cei mai periculoşi jucători români”, scrie France Football.

Prestigioasa revistă din Hexagon explică şi de ce Nicuşor Stanciu este unul dintre jucătorii care merită atenţie. „România contează pe el. Mijlocaşul deja i-a fermecat pe fanii Stelei şi, fără îndoială, va fi atracţia principala a selecţionatei României. Stanciu şi România vor începe turneul final împotriva Franţei, în meciul de deschidere. Francezii vor fi precauţi şi vor trebui să-l trateze cu mare atenţie pe Stanciu. Ţinând cont de poziţia sa în terenul de joc, de numărul de pe tricou şi de statura sa nu tocmai impresionantă, mijlocaşul român este un playmaker autentic. Abil din punct de vedere tehnic şi mereu cu poftă de gol, Stanciu are acum responsabilitatea de a duce mai departe tradiţia unor alţi jucători mari din România, aşa cum au fost Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu".

Alte stiri din Sport

Ultima oră