Simona Halep se alătura campaniei demarate de Ștefan Mandachi www.1cm.ro

24 Apr 2020 | scris de A.A.
Simona Halep se alătura campaniei demarate de Ștefan Mandachi www.1cm.ro

Simona Halep, se alătură campaniei umanitare inițiată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, pentru a sprijini Spitalul Județean Suceava în lupta contra noului coronavirus. Ștefan Mandachi a anunțat că după ce marea gimnastă română Nadia Comăneci s-a implicat personal în această campanie, Simona Halep a donat o rachetă și o minge de tenis, dar și un tricou de la Wimbledon, toate semnate de către fostul numărul 1 mondial. Simona Halep a fost campioană la Wimbledon în anul 2019.

”Uoau! După Nadia Comaneci, o nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României: Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoleta Negura, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar.

Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte “de muzeu”. Oferim contract de sponsorizare.

Așadar, le scoatem la licitație. Avem mare nevoie de donații, mai ales acum, aici la Suceava. Vă rog, licitați în commenturi:

1. Rachetă tenis cu semnătura Simonei Halep
2. Minge de tenis cu semnătura Simonei Halep
3. Tricou Wimbledon cu semnătura Simonei Halep (tricoul este pe Nicoleta. Aș fi vrut să-l iau eu, dar am prea pronunțate pătrățelele de pe abdomen și n-am vrut)
4. O ședință de o oră în care vă antrenez eu la tenis, dacă vreți să loviți cum am lovit eu azi ????
Finalizare licitație: 24 aprilie ora 23:59

După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc.
www.1cm.ro
sau donați direct pe facebook
sau vă oferim contract de sponsorizare”, transmite Mandachi prin intermediul unei postări pe o rețea de socializare.

Update status: campania continuă și sumele strânse se măresc cu fiecare minut care trece.

”Continuă licitația!!! Ultima șansă: mai sunt 24 de ore! Toți banii merg către Suceava (spitale și oameni afectați grav de Coronavirus). Haideți să continuăm licitația în commenturi. Nici nu știți cât de mult ajutați Bucovina noastră...
După prima zi am ajuns la următoarele sume:

- Rachetă semnată Simona Halep: 2200 euro
- Tricou Simona Halep de la Wimbledon: 1000 euro
- Minge semnată Simona Halep: 600 euro
- O oră de tenis cu mine, adică eu vă antrenez :)): s-a licitat 500 Euro 

- cineva a dat comment și pt. tricoul din poză, cu 1.000.000 fapte. OK! Îl scoatem și pe ăsta la licitație dacă așa vreți! Numai să nu îmi cereți să o licitez și pe mâța Saveta, care după cum vedeți, e cu ochii pe tricou!!”, adaugă Mandachi.

Alte stiri din Sport

Ultima oră