UPDATE. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid. Cu cine va juca

11 Mai 2017
UPDATE. Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Madrid. Cu cine va juca

Simona Halep s-a impus joi în faţa americancei Coco Vandeweghe (locul 20 WTA), în două seturi, cu 6-1, 6-1, calificându-se în semifinalele turneului de la Madrid. 

Halep o va întâlni în semifinale pe jucătoarea letonă  Anastasija Sevastova, care a învins-o cu 6-3, 6-3 pe olandeza Kiki Bertens (25 ani, 19 WTA).

Halep și Sevastova sunt la egalitate, 3-3, la meciurile directe, însă românca s-a impus clar în ultimele două confruntări. Anul trecut, în finală la București, Simona învingea cu 6-0, 6-0, iar recent, la Stuttgart, Halep s-a impus cu 6-3, 6-1, în sferturi, relatează agerpres.ro.

"Nu cred că am nimic de pierdut, din nou în sferturi, Coco Vandeweghe este o jucătoare dificilă, are un serviciu foarte puternic, mi se pare că e diferită faţă de Stosur. O să încerc să joc cât de bine pot, îmi doresc foarte mult să câştig, însă vom vedea ce va fi", declara Halep înaintea meciului, conform mediafax.ro.

Calificarea în semifinalele îi aduce Simonei un cec în valoare de 257.555 de euro şi 390 de puncte WTA. Turneul de la Madrid este dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari.

Alte stiri din Sport

Ultima oră