Dinamo vrea să fie prima echipă mare ce revine pe Arena Naţională

16 Mar 2016 | scris de Sorin Anghel
Dinamo vrea să fie prima echipă mare ce revine pe Arena Naţională

Pompierii suflă şi în iaurt şi lasă impresia că fără avizul lor nici soarele nu mai răsare, însă oamenii din administraţia publică a Capitalei afirmă că este doar o chestiune de zile până când cel mai mare stadion din România va fi redeschis. Echipele din Liga I îşi fac deja planuri cu privire la arena din cartierul Pantelimon.

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Dinamo Bucureşti, a mărturisit că şi-a dori ca meciul formaţiei sale, cu Pandurii Tg. Jiu, programat duminică, 20 martie, cu începere de la ora 20:30, în etapa a 3-a a play-off-ului Ligii I – Orange, să se dispute pe Arena Naţională.

"Ne dorim să jucăm cu Pandurii pe Arena Naţională. Acum sunt oamenii de la club la federaţie şi aşteptăm un răspuns. Suntem încrezători", a declarat Rednic pentru News.ro. Nici gorjenilor nu le displace ideea tehnicianului dinamovist.

"Suntem încrezători înaintea meciului de duminică seară, cu Dinamo. Chiar ieri ne-au contactat cei de la Dinamo pentru a ne întreba dacă suntem de acord să jucăm pe Arena Naţională. Am fost de acord, sunt cele mai înalte standarde, condiţii, şi e vorba de starea gazonului. Pot veni şi mai mulţi suporteri, sunt toate câştigurile posibile, dacă ei reuşesc să mute meciul pe Arena Naţională. Există şi dezavantajul că pe Arena Naţională vor veni mai mulţi fani dinamovişti. Era un termen pentru a ne da acordul, de 10 zile. Probabil există un termen, cu o zi, două, înainte de joc, să fie anunţat unde se dispută meciul", a declarat Narcis Răducan.

Alte stiri din Sport

Ultima oră