Vară nebună pentru Rafael Nadal. E forţat să joace în România!

06 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Vară nebună pentru Rafael Nadal. E forţat să joace în România!

Cu o victorie fără probleme contra Sloveniei, echipa României are posibilitatea de a juca acasă împotriva Spaniei. Meciul se va disputa între 15 şi 17 iulie, iar învingătorul va merge în play-off-urile grupei mondiale din septembrie.

Site-ul citat notează că Romania nu are jucători la simplu de top şi îi aminteşte pe nr 193 mondial Adrian Ungur şi nr. 202 Marius Copil. Dar putem conta pe jucătorii de dublu Florin Mergea şi Horia Tecau, care nu joacă împreună în turul ATP. Mergea joacă împreună cu  Jean-Julien Roger, iarTecau cu Bopanna.

În acest moment, meciul României cu Spania pare unul complicat, iar şansele sunt de partea lui Rafael Nadal şi Feliciano Lopez. Cei doi au jucat doar două meciuri între jocurile Olimpice. Ei au nevoie de încă un meci pentru a fi eligibili, şi chiar dacă lista olimpică va fi dată abia după Roland Garros, ITF va face o excepţie cu jucătorii spainoli. Va fi o vară plină pentru Nadal care va juca la o săptămână după Cupa Davis de la Montreal, apoi la jocurile olimpice şi US Open.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră