Manchester City oferă 58 de milioane de euro pentru Alexis Sanchez

14 Noi 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Manchester City oferă 58 de milioane de euro pentru Alexis Sanchez

Cum City-ul lui Guardiola a început să scârţie iar fotbalul de posesie vizat de catalan în schema de joc a echipei nu prea merge,fostul antrenor al Barcelonei continuă să caute jucători potriviţi acestui stil de joc. Ultimul jucător pe care şi-l doreşte Guardiola este chilianul Alexis Sanchez.

Vedetă a lui Arsenal jucătorul a devenit un nume de referinţă la Barcelona unde a avut o evoluţie de admirat făra să reuşească să fie titular permanent. A luat decizia de a pleca acolo unde şansele de titularizare sunt mult mai mari.

A ajuns la Arsenal,sezonul trecut a avut evoluţii extrem de reuşite iar acum este clar că a devenit unul dintre pilonii echipei lui Wenger. S-ar potrivi în agrenajul imaginat de Guardiola mai ales că are experienţa Barcelonei.

E un motiv suficient de puternic pentru City care deja pregăteşte o ofertă de 58 de milioane de euro. Şi Sanchez şi-ar dori o nouă aventură tentat şi de un salariu mai mare dar şi de ideea că o echipă antrenată de catalan are-cel puţin teoretic-şanse mai mari de a câştiga un trofeu european.

Alte stiri din Sport

Ultima oră