Pontul zilei. Trei meciuri care te pot face bogat

15 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Pontul zilei. Trei meciuri care te pot face bogat


Fotbalul românesc are parte sâmbătă de jocuri deosebit de importante. Evident, microbiştii nu ratează ocazia de a paria sume importante pe succesul favoriţilor. În ofertele caselor de pariuri, trei evenimente atrag atenţia.


Astra – Steaua – NG1 – Cota 2,52. Astra nu marcheaza. Giurgiuvenii sunt pe primul loc în play-off-ul Ligii I – Orange, însă în ultimele confruntări cu Steaua elevii lui Marius Şumudică nu au reuşit să înscrie niciodată. Situaţia are toate şansele să se repete şi sâmbătă, în partida ce va începe la ora 20:30.


Academica Clinceni – Rapid Bucureşti – 2 – Cota 2,10. Giuleştenii sunt favoriţi la promovarea în Liga I – Orange. În confruntarea de la Clinceni au de partea lor nu doar sprijinul fanilor, care vor merge în număr mare pe stadion, ci şi valoarea superioară a lotului de jucători. În această săptămână, Rapidul a reuşit să-l convingă pe Dinu Gheorghe – Vama să accepte postul de team – manager.


Farul Constanţa – Dunărea Călăraşi – 0-2 – Cota 2,00. Nu se marchează mai mult de două goluri în partida de pe Litoral. Cu Adrian Mihalcea antrenor, în meciurile importante, jucate în compania adversarilor cu pretenţii, călărăşenii au fost protagoniştii unor partide în care nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri. Dunărea joacă un fotbal fricos. Ţăranu’ preferă să le ceară elevilor să stea la cutie şi să joace la ciupeală.


Cine pariază 100 de lei pe aceste evenimente se poate alege cu un câştigat de 1008 lei. Unt pe pâine.

Alte stiri din Sport

Ultima oră