Cum a pierdut Manchester United un jucător de 100 de milioane de euro

08 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
 Cum a pierdut Manchester United un jucător de 100 de milioane de euro

Toate marile cluburi ale Europei-Barcelona, Real,cele doua Manchester-doresc să-l transfere pe francezul Pogba de la Juventus. Probabil că este cel mai curtat jucator în aceasta perioadă.

Iar ofertele se învart in jurul a 80-100 de milioane de euro.

Interesantă este însă povestea lui. Trransferat la 16 ani de Manchester United de la formaţia franceza Le Havre,el era considerat atunci ca o mare speranţă a fotbalului mondial. Nu a jucat prea mult la United, managerul de atunci al echipei, Alex Fergusson nefiind prea încântat de adolescentul Pogba.
Aşa ca in momentul în care I s-a încheiat contractul a refuzat să-l mai prelungească. Primise o ofertă de la Juventus şi s-a decis să plece din Anglia. Interesant este că Fergusson a mers la el acasa pentru a-l convinge să ramână la United-tocmai el,care nu-i dăduse nicio şansa.

Pogaba a refuzat şi a venit in Italia. Acum United este gata să dea o sumă imensă pentru jucatorul pe care l-a avut sub contract dar pe care nu a ştiut sa-l pretuiasca.

Cazul lui Pogba aminteşte de uimitorul De Bruyne pe care Mourinho, pe vremea în care antrena la Chelsea nu dădea doi bani. Acesta a plecat la Wolsburg şi de acolo a fost transferat de Manchester City pentru 80 de milioane de euro-Guardiola crede ca este unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

Şi cei mai profesionişti antrenori din lume pot fi ,uneori, jalnici amatori...

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Sport

Ultima oră