Cum a pierdut Manchester United un jucător de 100 de milioane de euro

08 Iun 2016 | scris de Gheorghe Voicu
 Cum a pierdut Manchester United un jucător de 100 de milioane de euro

Toate marile cluburi ale Europei-Barcelona, Real,cele doua Manchester-doresc să-l transfere pe francezul Pogba de la Juventus. Probabil că este cel mai curtat jucator în aceasta perioadă.

Iar ofertele se învart in jurul a 80-100 de milioane de euro.

Interesantă este însă povestea lui. Trransferat la 16 ani de Manchester United de la formaţia franceza Le Havre,el era considerat atunci ca o mare speranţă a fotbalului mondial. Nu a jucat prea mult la United, managerul de atunci al echipei, Alex Fergusson nefiind prea încântat de adolescentul Pogba.
Aşa ca in momentul în care I s-a încheiat contractul a refuzat să-l mai prelungească. Primise o ofertă de la Juventus şi s-a decis să plece din Anglia. Interesant este că Fergusson a mers la el acasa pentru a-l convinge să ramână la United-tocmai el,care nu-i dăduse nicio şansa.

Pogaba a refuzat şi a venit in Italia. Acum United este gata să dea o sumă imensă pentru jucatorul pe care l-a avut sub contract dar pe care nu a ştiut sa-l pretuiasca.

Cazul lui Pogba aminteşte de uimitorul De Bruyne pe care Mourinho, pe vremea în care antrena la Chelsea nu dădea doi bani. Acesta a plecat la Wolsburg şi de acolo a fost transferat de Manchester City pentru 80 de milioane de euro-Guardiola crede ca este unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

Şi cei mai profesionişti antrenori din lume pot fi ,uneori, jalnici amatori...

Alte stiri din Sport

Ultima oră