Adevăr sau provocare.Messi primeşte 100 de milioane de euro dacă nu semnează cu Barcelona

21 Noi 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Adevăr sau provocare.Messi primeşte 100 de milioane de euro dacă nu semnează cu Barcelona

O poveste cu iz SF circulă prin presa spaniolă dar cum este extrem de spectaculoasă merită a fi spusă.

Cum argentinianul Messi pare să amîne prelungirea comtractului cu Barcelona apar tot felul de speculaţii. Una spune că fotbalistul Barcelonei ar putea primi 100 de milioane de euro numai să nu semneze.Cum clauza de reyiliere a argentinianului este de 250 de milioane de euro propunerea are o logică,totuşi.

Dar cine ar fi doritorii-cu bani mulţi,evident-să-l aibă pe Messi în echipă? Sunt vehiculate numele a două cluburi : Manchester City şi Manchester United.

Şi aici există o logică care poate explica o asemenea mişcare.

Guardiola încearcă să-i înveţe tiki-taka pe cei de la City dar este clar că echipa şchioapătă în lipsa unui jucător care sparge tiparele.Iar antrenorul catalan ar avea nevoie de Messi în construcţia sa de la Manchester.

Şi cît de important este Messi se vede şi la Barcelona unde,chiar pe Camp Nou,echipa a jucat făra orizont în faţa celor de la Malaga, o trupă,totuşi, modestă-un 0-0 umilitor pentru actuala campioană a Spaniei.

Cealaltă echipă interesată de Leo este Manchester United,acolo unde proiectul lui Mourinho pare să se afle în pragul imploziei.

United se scufundă în mediocritate iar venirea argentinianului este văzută ca o soluţie pentru revenirea clubului în topul marilor echipe.

Alte stiri din Sport

Ultima oră