Nu trebuie ratat. Îl vedem pe Rafael Nadal la Cuj Napoca

26 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Nu trebuie ratat. Îl vedem pe Rafael Nadal la Cuj Napoca

Federaţia Română de Tenis a confirmat astăzi că meciul de Cupa Davis cu Spania va avea loc la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca,scrie agerpres.ro

Confruntarea va avea loc în turul al doilea al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, în perioada 15-17 iulie.
''Astfel, după consultări cu componenții echipei României și cu căpitanul nejucător Andrei Pavel, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafața de joc va fi anunțată ulterior'', precizează comunicatul FRT.
''Suntem bucuroși că spectatorii din Cluj vor putea vedea la lucru echipa de Cupa Davis a României într-un meci atât de important cu o echipă precum cea a Spaniei'', a declarat vicepreședintele federației, Răzvan Itu.
Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit ultimele două partide ale echipei de Fed Cup a României, 2-3 cu Cehia în februarie și 1-4 cu Germania luna aceasta.
În primul tur al Grupei I valorice a zonei Europa/Africa, România a dispus de Slovenia cu 4-1, în martie, în sala Victoria din Arad, în timp ce Spania nu a jucat în runda inaugurală. Din echipa Spaniei care va juca la Cluj va face probabil parte și Rafael Nadal, care are nevoie de jocuri în Cupa Davis pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Învingătoarea dintre România și Spania va susține un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Alte stiri din Sport

Ultima oră