Mesajul sfâşietor al fostului manager al lui Schumacher:”Sufăr ca un câine!”

13 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Mesajul sfâşietor al fostului manager al lui Schumacher:”Sufăr ca un câine!”


Schumacher, care a fost şase luni în comă după accident, primeşte îngrijiri medicale la domiciliul său din Elveţia, unde a fost instalat un adevărat salon de spital special adaptat necesităţilor unui pacient precum Schumacher. Şi cheltuielile pentru toate acestea sunt ameţitoare. Dar de fapt nimeni, în afară de familie, nu ştie care este adevărul despre cât de gravă este situaţia în care se află fostul campion mondial de Formula 1.
Faptul că familia nu spune nimic clar despre Michael, lăsând loc tuturor speculaţiilor posibile îi deranjează până şi pe oameni care i-au fost foarte apropiaţi lui Schumacher, cum ar fi fostul său manager, Willi Weber.
Într-un interviu acordat revistei germane Gala, Weber şi-a declarat nemulţumirea faţă de familia pilotului, care menţine această secretomanie.
„Cred că famii lui Michael ar aprecia dacă ar avea veşti sincere referitoare la starea sănătăţii sale. Acest lucru ar permite persoanelor care au lucrat cu Michael atâţi ani să gestioneze mai bine situaţia. Eu sufăr ca un câine, pentru că nu pot să îl văd pe Michael. Sper ca într-o bună zi telefonul meu să sune şi să fie chiar el cel care mă invită la el acasă, ca în vremurile bune”, a declarat Weber.
AMEŢITOR. 192.000 de euro PE SĂPTĂMÂNĂ pentru îngrijirea lui Michael Schumacher!

Alte stiri din Sport

Ultima oră