Veşti proaste despre Michael Schumacher. Doar un miracol mai poate schimba situaţia

28 Apr 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Veşti proaste despre Michael Schumacher. Doar un miracol mai poate schimba situaţia


Noutăţile despre Michael vin cu mare greutate, filtrate de managerul de comunicare al familiei, Sabine Kehm.
Deşi de curând Luca di Montezemolo – fostul preşedinte al Ferrari – afirma că este încrezător că fostul pilot german de Formula1 îşi va reveni, veştile despre starea de sănătate a lui Schumacher par a nu fi deloc bune, potrivit Non Stop People.
Site-ul newseveryday.com este cel care, citând o sursă care a dorit să îşi păstreze anonimatul, afirmă că situaţia este chiar alarmantă.
Cel pe care sursa îl citează, şi despre care afirmă că este un neurochirug care cunoaşte dosarul medical al fostului campion, a dezvăluit că starea sănătăţii lui Schumi merge din rău în mai rău. Sportivul ar avea nevoie de un miracol pentru a supravieţui teribilului accident la schi.
Potrivit The Latin Post, peste 12 milioane de euro ar fi fost cheltuite pentru Michael. Adică peste 100.000 de euro pe săptămână, de la spitalizarea sa de urgență în decembrie 2013.
În aşteptarea acestui miracol, familia Schumacher face eforturi financiare inimaginabile, instalând, practic, un spital la domiciliul din Elveţia al campionului, acesta primind îngrijiri în permanenţă. Cheltuielile sunt imense, familia fiind nevoită să renunţe la unele dintre valorile acumulate de-a lungul anilor, inclusiv, de curând, la monopostul de Formula1 cu care Michael Schumacher a înregistrat primele succese. Acesta a fost scos la licitaţie.
Schumacher ar fi slăbit enorm, fiind acum într-o stare gravă, ar fi afirmat sursa citată. Pentru moment, familia sau apropiaţii nu au făcut nicio declaraţie pe această temă.

 
Michael Schumacher : son état de santé s... de nonstoppeople-officiel

Alte stiri din Sport

Ultima oră