”Michael Schumacher face progrese constante”. Anunțul pe care toată lumea îl aștepta

22 Mai 2015
”Michael Schumacher face progrese constante”. Anunțul pe care toată lumea îl aștepta
Sabine Kehm, managerul de comunicare al septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, care de 17 luni este imobilizat în urma unui stupid accident la schi, a declarat că starea pilotului german se îmbunătățește încet, dar sigur.

Misterul care înconjoară starea de sănătate a multiplului campion, de la gravul accident din decembrie 2013, de la Meribel, în Franța, este, totuși, departe de a fi spulberat. Căci informațiile sunt strict filtrate de managerul de comunicare, un adevărat zbir, când vine vorba despre detalii.

Totuși, Sabine Kehm a decis ca vineri să furnizeze câteva informații cu ocazia unui interviu promoțional. Vești relativ încurajatoare, evocând o lentă ameliorare a convalescenței sale îndelungate, comentează Huffington Post Deutschland.

”Situația se îmbunătățește încet, dar sigur. Suntem fericiți că putem afirma că Michael face progrese constante, ținând cont de extrema gravitate a accidentului său”, a declarat Kehm.

”Dar e sigur că va fi nevoie de mult, mult timp pentru recuperare. Va fi o luptă lungă pentru el, dar și pentru cei care îl înconjoară. Dar suntem mândri și ne felicităm pentru faptul că putem înfrunta toate cu capul sus”, a mai spus Kehm.

Michael Schumacher a ieșit din comă în iunie anul trecut. (I.D)

Alte stiri din Sport

Ultima oră