15 medalii! Aur, argint și bronz pentru România, la Campionatele Europene de haltere din Norvegia

14 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
15 medalii! Aur, argint și bronz pentru România, la Campionatele Europene de haltere din Norvegia

Sportivii români Gabriel Sîncrăian și Gheorghii Cernei au cucerit o medalie de aur, două de argint și una de bronz, în limitele categoriei 85 kg, la Campionatele Europene de haltere de la Forde (Norvegia). Sîncrăian a cucerit aurul la smuls și argintul la aruncat și total, în timp ce Cernei a obținut bronzul la total.

Sportivii români au încheiat competiția cu un total de 15 medalii, patru de aur, patru de argint și șapte de bronz, la Europenele de la Forde (Norvegia). Cristina Iovu (53 kg) a obținut aur la total și aruncat și bronz la smuls, Monica Suneta Csengeri (48 kg) a luat aurul la smuls și bronz la total, Irina Lepșa (58 kg) a câștigat medalii de argint la aruncat și la total, Ilie Constantin Ciotoiu (56 kg) a cucerit bronzul la total, Dumitru Captari (77 kg) a luat bronz la smuls, aruncat și total, Gabriel Sîncrăian (85 kg) a cucerit aurul la smuls și argintul la aruncat și total, iar Gheorghii Cernei (85 kg) a luat bronzul la total.

Obiectivul delegației României la Campionatele Europene era câștigarea a două medalii și clasarea a doi sportivi pe locurile 4-6, potrivit lui Nicu Vlad, președintele FR Haltere.

Alte stiri din Sport

Ultima oră