Luis Suarez l-a depăşit pe Ronaldo. 34 de goluri în La Liga

24 Apr 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Luis Suarez l-a depăşit pe Ronaldo. 34 de goluri în La Liga

Cu cele patru goluri înscrie în meciul cu Sporting Gijon, Luis Suarez, fotbalistul Barcelonei, l-a depăşit in clasamentul golgheterilor pe Cristiano Rolando: 34 de goluri faţă de cele 32 ale portughezului.

De altfel este al doilea meci consecutiv în care jucătorul din Uruguay înscrie patru goluri- etapa trecută reuşise acelaşi lucru pe terenul echipei Deportivo La Coruna.

Aşa că în acest sezon, până acum, Luis Suarez a ajuns la borna 53-34 de goluri în campionat, 8 goluri în Liga Campionilor, 5 in Cupa Regelui, 5 la Campionatul Mondial al cluburilor, 1 gol in SuperCupa Europei.

Jucătorul uruguayan este, într-adevăr, în mare forma dar la fel de adevărat este şi faptul că întreaga echipă joacă pentru el în această dispută cu Ronaldo pentru titlul de golgheter al Europei. De pildă, în meciul cu Gijon Barcelona a beneficiat de trei penalty-uri. Cel care execută, de regulă, este Messi. Argentinianul a renunţat de fiecare dată pentru Suarez si Neymar. Suarez a înscris de doua ori, iar Neymar o dată - uruguayanul avea nevoie de goluri în disputa cu Ronaldo, iar Neymar trebuia încurajat deoarece trece printr-o depresie provocată de faptul că nu mai inscrie de vreo lună. Ca să vezi ce probleme are...

Alte stiri din Sport

Ultima oră