WTA Roma. Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund în primul tur (VIDEO - highlights)

17 Mai 2017
WTA Roma. Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund în primul tur (VIDEO - highlights)

Simona Halep a deschis ziua de miercuri pe arena Pietrangeli, de la Foro Italico. A patra jucătoare a lumii va debuta la turneul WTA de la Roma contra Laurei Siegemund (32 WTA), pe care a învins-o în două seturi - 6-4, 6-4.

În optimile de finală de la Roma, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Anastasia Pavliucenkova, favorită 12 şi locul 17 WTA, şi Anastasija Sevastova (Letonia), poziţia 18 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în optimi la Roma, Halep va primi 105 puncte WTA şi un cec în valoare de 26.302 euro.

___________________________________

Partida dintre româncă, favorita numărul 6 la Roma, şi jucătoarea din Germania, din turul al doilea al turneului de categorie Premier 5, este reeditarea semifinalei din acest an, de la Stuttgart, câştigată de Siegemund în două seturi, 6-4, 7-5.

Germanca a câştigat ambele dueluri directe cu Halep de până acum. Anul trecut, tot la Stuttgart, dar în optimile de finală, Siegemund a învins-o pe româncă tot în două seturi, cu un categoric 6-1, 6-2.

"E o jucătoare dificilă, care m-a învins în trecut cu jocul ei diferit, cu multe scurte. Am exersat alergarea spre fileu destul de mult săptămâna trecută şi sper să fiu şi mai bine. Simt că pot să joc un tenis bun pe terenurile astea. Îmi place zgura, îmi place cum e făcut terenul şi sper ca anul ăsta să câştig câteva meciuri aici", a prefaţat Simona Halep partida. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră