Ivana Knoll, suportera croată care a uimit Qatarul: decolteu amețitor și fustă mini pe stadion

04 Dec 2022
Ivana Knoll, suportera croată care a uimit Qatarul: decolteu amețitor și fustă mini pe stadion

"Port rochii, bikini pentru că sunt catolică  și sunt aici pentru Cupa Mondială" spune Ivana Knoll care "deturnează" atenția publicului de la spectacolul vedetelor fotbalului cu ținutele ei din ce în ce mai îndrăznețe. Fapt surprinzător în timpul acestei Cupe Mondiale care are loc în Qatar sub reglementări vestimentare foarte stricte, scrie Madame Figaro.

Ea și-a dat misiunea de a prezenta, în ținute, culorile țării ei participantă la Cupa Mondială 2022. Decolteu amețitor, jambiere strâmte, imprimeu roșu și alb... Suportera croată Ivana Knöll nu este timidă și "fură" atenția publicului deturnând-o de la spectacolul vedetelor fotbalului de pe teren. Urmărită de aproape un milion de oameni pe Instagram, această fostă Miss Croația își distrbuie ținutele (întotdeauna sexy) pe rețelele de socializare, uimind lumea atât pe web cât și în tribune. Mai presus de toate, unii se întreabă cum reușește acest model de 26 de ani să sfideze codul vestimentar foarte strict impus de Qatar unde competiția se desfășoară până pe 18 decembrie.

"Am fost supărată"

Într-adevăr, qatarienii au fost foarte clari cu privire la ținutele impuse pentru femei în interiorul stadioanelor care găzduiesc meciurile. La sfârșitul lunii septembrie, țara și-a dezvăluit regulamentul vestimentar într-un comunicat de presă, subliniind aspectul sexului frumos. Trebuie să poarte pantaloni sau fuste lungi și să-și acopere pieptul și gâtul. Daily Mail mai precizează că biroul de turism avertizează turiștii de fiecare dată când ajung în țară.

Ivana Knoll a decis totuși să nu respecte aceste reguli. Întrebată în fața Stadionului Khalifa din Doha, cu câteva minute înainte de meciul Croația - Canada care a avut loc pe 27 noiembrie, femeia spus: „M-am gândit că, dacă Cupa Mondială se va desfășura în Qatar, nu vor fi restricții. Apoi am auzit de reguli și am fost șocată. Codul vestimentar care interzice să arăți umerii, genunchii, burta... Mi-am spus: „O, Doamne, nici măcar nu am hainele care să acopere toate astea! ". "Dar am fost supărată pentru că nu sunt musulmană, iar dacă noi în Europa respectăm hijabul și niqabul, cred că trebuie să ne respecte și ei modul de viață, religia. Port rochii, bikini pentru că sunt catolică  și sunt aici pentru Cupa Mondială" a adaugat ea după cum a fost citată de presa britanică.

Uneori adorată pentru îndrăzneala ei, alteori criticată pentru provocări, Ivana Knoll pare să provoace de fiecare dată un pic mai mult regulile țării. Ceea ce nu pare să-i mulțumească pe unii croați sau qatarieni. „Știm cu toții că datorită sânilor și feselor, ești ceea ce ești. Când te văd, mi-e rușine să fiu croat”, comentează un utilizator sub una dintre publicațiile sale, distribuită pe 25 noiembrie pe Instagram. Modelul apare pe o plajă din Qatar, purtând un costum de baie în culorile Croației.

Critici care nu par să ajungă la tânăra care are sprijinul localnicilor, spune ea. „Mi-au confirmat că pot purta orice vreau”, a declarat acesta din urmă pentru TMZ Sports pe 30 noiembrie. „Dar nu aveam idee că videoclipul meu în bikini mergând pe malul mării va deveni atât de viral. Toată țara vorbește despre asta. Toată lumea mă cunoaște aici... Dar văd că mă acceptă. Nu mi-a fost niciodată frică să fiu arestată pentru ceea ce sunt și nu cred că pot răni ei înșiși pe cineva care poartă bikini. Dar dacă merită o arestare, atunci arestează-mă”, a explicat ea.

Dacă unii sunt totuși îngrijorați de soarta pe care i-ar putea-o rezerva Qatarul, Ivana Knoll a ținut să-i liniștească pe toată lumea, explicând că nu a primit încă niciun avertisment de la autorități. Următorul meci al Croației va fi pe 5 decembrie, împotriva Japoniei. Fără îndoială că Ivana va rezerva din nou o ținută specială suporterilor și fotbaliștilor deopotrivă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Ivana Knöll (@knolldoll)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Ivana Knöll (@knolldoll)

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră