Invincibila Armada ? Manchester United ofera un miliard de euro pentru Messi si Neymar

16 Dec 2015 | scris de Gheorghe Voicu
Invincibila Armada ? Manchester United ofera un miliard de euro pentru Messi si Neymar

De aceea United isi doreste ca Barcelona sa castige si in acest sezon Liga Campionilor. Inevitabil, se incheie un ciclu si conducerea clubului e mai usor de convins sa-si lase starurile sa plece. Manchester United sufera din cauza lipsei de performanta si a unei situatii umilitoare-vezi eliminarea din grupele UCL. De aceea isi doreste sa reconstruiasca o echipa invincibila cu Messi si Neymar. Cum pot fi convinsi cei doi sa plece de la cel mai bun club din lume? In primul rand,cu bani. Cum poate fi convinsa Barcelona sa-l lase pe Messi sa plece? Evident,tot  cu bani. De aceea , scrie presa engleza, Manchester este decisa sa ofere pentru Messi 550 de milioane de lire sterline-200 de milioane pemtru Barcelona iar restul pentru salariul argentinianului pe patru ani. De necrezut,intr-adevar!

Cat pentru Neymar, United aloca un buget de 195 de milioane de lire sterline-transfer plus salariu,depinde de negocieri. In total, se aduna 745 de milioane de lire sterline, adica aproape un miliard de euro. E posibil asa ceva? United l-ar dori adus si pe Guardiola, dar aici e vorba de ale milioane.

Partea proasta pentru United este ca rivala sa , City isi doreste pe langa Guardiola -se spune ca acesta si-a dat acordul sa vina la echipa-sa-l aduca si pe Messi dar,explicabil, ar trebui sa faca o oferta mai mare.

Evident ca aceste stiri trebuie privite cu multe rezerve dar ca poveste,din lumea miraculoasa a fotbalului,e de discutat in acest inceput de iarna...

Alte stiri din Sport

Ultima oră