Halep explică de ce s-a retras de la Sankt Petesburg

03 Feb 2017 | scris de Radu Popescu
Halep explică de ce s-a retras de la Sankt Petesburg

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că era riscant să continue să joace la Sankt Petersburg din cauza problemelor pe care le are la genunchiul stâng, potrivit site-ului oficial al turneului WTA,scrie agerpres.ro.

''Sunt foarte dezamăgită că a trebuit să mă retrag din sferturile de finală, azi, dar genunchiul meu nu este OK'', a declarat principala favorită a turneului dotat cu premii totale de 710.900 dolari.

''După ultimul meu meci am simțit o durere și cred că era riscant să continui să joc aici. M-am simțit foarte bine la St. Petersburg Ladies Trophy. Am avut șansa de a vizita locuri faimoase ca Muzeul Faberge — care este uimitor. Orașul și turneul sunt frumoase și abia aștept să revin aici. Să sperăm că data viitoare voi fi sănătoasă și voi juca mai bine'', a mai spus Halep.

Simona Halep s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianțeva. Potrivit organizatorilor, motivul retragerii este o ''accidentare la genunchi''.

Problemele medicale continuă să perturbe acest debut de sezon al Simonei Halep, numărul patru mondial, care a fost eliminată în optimi la primul său turneu din 2017, la Shenzhen, și a pierdut în primul tur la Australian Open, eșecuri pe care le-a pus și pe seama faptului că nu a evoluat la o capacitate fizică normală.

La Sankt Petersburg, Halep a intrat direct în turul a doilea, fază în care a învins-o pe croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

În aceste condiții, Simona Halep a devenit incertă pentru meciul de Fed Cup cu Belgia, care este programat pe 11 și 12 februarie, la Sala Polivalentă din București, în primul tur al Grupei Mondiale II.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră