Guardiola-un antrenor oarecare din Premier League

16 Mar 2017 | scris de Radu Popescu
Guardiola-un antrenor oarecare din Premier League

Lui Guardiola îi merge din ce în ce mai prost: aseară Manchester City a fost eliminată din Liga Campionilor de Monaco-5-3 pentru City în tur,înfrîngere cu 1-3 în meciul retur.

Şi asta chiar în optimi,o premieră neplăcută pentru antrenorul catalan. Şi dacă ne gîndim că în Premier League Cheslsea are un avans faţă de City este clar că pentru ambiţiosul Pep se anunţă un sezon ratat-asta dacă ne raportăm la ambiţiile celui care revoluţiona fotbalul pe vremea cîn antrena Barcelona.

Guardiola insistă să impună în fotbalul englez filosofia tiki-taka, nu prea i-a ieşit pînă acum deşi aseară au fost momente în care echipa sa chiar a strălucit.

Din nefericire pentru el Guardiola nu are la dispoziţie jucătorul de excepţie care să valorifice acest stil de joc-cum era Messi la Barcelona.

Aşa că această echipă din Manchester,deşi nu arată rău, nu dă impresia că poate ajunge la nivelul de mare echipă în fotbalul european. Mitul lui Guardiola începe să se prăbuşească-după ce ajungi pe Everest mai trebuie să şi cobori-iar catalanul va începe,din nou, să caute jucători capabili să ajungă la nivelul Barcelonei magice de acum 8 ani.

Deocamdată, Guardiola a revenit cu picioarele pe pămînt şi nu este altceva decît un antrenor oarecare din Premier League.

 

 

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră