În căutarea paradisului pierdut. Guardiola revine pe Camp Nou...

18 Oct 2016 | scris de Gheorghe Voicu
În căutarea paradisului pierdut. Guardiola revine pe Camp Nou...

Guardiola se reîntoarce pe Camp Nou dar de data acesata ca adversar.
Manchester Citz, echipa antrenata de catalan, se intalneste maine sera cu Barcelona într+un meci contînd pentru grupa D a Ligii Campionilor. Nu e un meci decisiv pentru nici una din echipe, celelalte echipe din grupă, Celtic Glasgow şi Borussia Gladbach, nefiind capabile, cel puţin la aceasta oră, să pună la îndoială calificarea celor două în faza următoare a competiţiei. Dar meciul are o simbolistică aparte atunci cînd vorbim de reîntoarcerea faimosului antrenor în paradisul care a fost pentru el Barcelona dintre 2008 şi 2012.

Pe Camp Nou vor juca douaă echipe cu acelaşi stil-faimoasa tiki taka-,insolit este că pe teren se vor afla foştii şi actualii elevi ai lui Pep şi diferenţa va fi făcută de inspiraţia de moment. În cazul de faţă, e vorba de Messi,cel pe care Guardiola îl elogiayă ori de cîte ori are ocazia.

Mai trebuie notat că cele două echipe nu se află într+o vorbă deosebită. După un început fulminat , Citz a început să scîrţie+înfrîngere cu Totenhamm şi egal acasă cu Everton. Totuăi echipa se află pe primul loc în Premier League. La Barcelona situaţia e şi mai încurcată, locul patru în Primera Division iar accidentarea lui Messi-aproape o lună- a făcut ca echipa să evolueze penibil, fără orizont.

Totuşi,un meci de văzut...

Alte stiri din Sport

Ultima oră