Fotbaliștii de la Bristol Rovers s-au ras în semn de solidaritate cu un coleg care se luptă cu cancerul (video)

10 Ian 2023
Fotbaliștii de la Bristol Rovers s-au ras în semn de solidaritate cu un coleg care se luptă cu cancerul (video)

Jucătorii și staff-ul Bristol Rovers și-au bărbierit capul în sprijinul mijlocașului Nick Anderton, care a fost diagnosticat cu osteosarcom, o formă rară de cancer osos, vara trecută.

Partea BS7 a lansat o strângere de fonduri la începutul acestei luni, stabilind un obiectiv de 1.600 de lire sterline. Zece zile mai târziu, peste 25.000 de lire sterline au fost strânse pentru a sprijini eroul de promovare al lui Gas prin chimioterapie, conform bristolworld.com.

O mulțime de jucători s-a înghesuit în fața British Barbers Company, în interiorul The Mall din Clifton, pentru a se încuraja reciproc în timp ce își luau locurile în scaunele frizeriei. Terry, Dean și Jack de la British Barber Company au avut onorurile de a se rade pe cap - Terry și Jack recunoscând că au susținut Bristol City în prealabil.

Managerul Joey Barton și-a tăiat pletele, împreună cu fiul său, pentru a-l sprijini pe Nick. Ulterior, el a spus lui Bristol World: „[Gestul] rezumă cât de unit este acest club. Totul a fost organic, a venit de la căpitanul nostru [Paul] Coutts, care a pus totul împreună și toată lumea era la bord.

„Sunt sigur că și alte cluburi ar fi făcut același lucru. Până și fiul meu a avut capul ras. A trebuit să obțin permisiunea de la școala lui și nu sunt sigur dacă îl vor recunoaște mâine. Totuși, un lucru pe care l-am observat cu siguranță este cât de frig este.”

Fanii și-au arătat sprijinul atât donând, cât și bărbierindu-și capul. De-a lungul campaniei actuale de ligă, fanii au ținut aplauze în minutul 16 al fiecărui joc în omagiu lui Anderton care se dovedește pe locul 16 pentru Gas.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră