Un vis devenit realitate. Un fotbalist din liga a 10-a a ajuns la un club din Premier League

05 Ian 2016 | scris de Istvan Deak
Un vis devenit realitate. Un fotbalist din liga a 10-a a ajuns la un club din Premier League

De asta s-a convins și Randell Williams. Atacantul de 19 ani a semnat duminică un contract până în vară cu ocupanta locului șapte din prima ligă engleză, Crystal Palace.

Fotbalistul evolua la finalul anului trecut la gruparea Tower Hamlets în Essex Senior League (liga a 10-a din Anglia).

Norocul lui Williams a fost un scouter care l-a observat întâmplător și l-a recomandat antrenorului Alan Pardew. Antrenorul lui Palace a decis să îl urmarească personal pe jucător într-o partidă amicală.

“Jucam un amical împotriva celor de la Crawley Town. A fost un meci reușit pentru mine. Antrenorul a fost mulțumit de mine. Atuurile mele sunt duelurile unu-la-unu și driblingurile rapide”, povestește Williams, pe site-ul oficial al noului său club.

Citește și: Messi si Guardiola. A inceput operatiunea"Ne vedem la Manchester"

 

Antrenorul l-a chemat la club pentru a da probe și i-a oferit un contract până la sfârșitul sezonului. Palace are și opțiunea de a-i prelungi contractul pe încă un an.

“Sunt lucruri pe care trebuie să le mai învăț, dar de asta sunt aici. Să devin mai bun. Este un salt uriaș de 9 divizii, și sper că cei din echipă și din jurul clubului vor putea să mă ajute”, adăugat Williams.

O poveste similară are și actualul golgheter al Premier League. În 2012, atacantul Jamie Vardy s-a transferat de la echipa de liga a 5-a Fleetwood Town la Leicester City.

Sezonul trecut a marcat 16 goluri și a contribuit decisiv la revenirea formației în prima ligă, iar în sezonul acesta este golgheter cu 15 reușite.

Citește și: Record! FC Barcelona a anunțat luni transferul a 77 de jucători

Alte stiri din Sport

Ultima oră