Nu pleca niciodată! Messi s-a reîntors în triumf la naţionala Argentinei

02 Sep 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Nu pleca niciodată! Messi s-a reîntors în triumf la naţionala Argentinei

“Nu pleca niciodată” titrează cotidianiul aregentinian în cronica dedicată meciului dintre Argentina şi Uruguay în preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Referirea din titlul articolului îl vizeaza pe Messi care s-a reîntors la naţionala dupa Copa America când ,dezamagit de rezultatul finalei cu Chile, îşi anunţase retragerea.

Reîntoarcerea starului Barcelonei a fost un triumf, Argentina a câştigat cu 1-0 prin golul lui Messi din minutul 43-o însurubare la marginea careului de 16 metri într-o zonă aglomerată cu sapte adversari şi un şut deviat de un fundaş uruguayan-,o victorie fără probleme chiar dacă echipa a jucat în 10 oameni-Dybala a fost eliminat in finalul primei reprize-iar dincolo a evoluat Luis Suarez. A mai fost şi un moment “picant” în care un suporter a intrat pe teren şi a ajuns la Messi ,i-a cazut in genunchi şi i-a îmbrăţişat picioarele-dar aşa se întâmplă la sud-americani, nu pot trăi fără idoli.
Cel mai jucător al meciului a fost Messi care a oferit mai multe momente de fotbal de clasă .


Argentina conduce în grupa de calificare cu 14 puncte urmată de Uruguay,Columbia şi Ecuador-fiecare cu câte 13 puncte. Brazila ocupa locul 5 cu 12 puncte dupa ce aseara a invins Ecuadorul cu 3-0.
Primele patru se califică direct iar locul cinci participă la un baraj.

După meci Messi a acuzat dureri la piciorul stâng iar Barcelona solicită ca el să nu joace in meciul de săptămâna viitoare cu Venezuela. De altfel Barcelona a anunţat renegocierea contractului cu starul argentinian şi presa speculeaza că noua înţelegere vizează un salariu anual de peste 40 milioane de euro.

Alte stiri din Sport

Ultima oră